Eleganza 5

26. 11. 2020

V celostátním průzkumu společnosti HealthCare Institute Nemocnice ČR po pěti letech obhájila své prvenství českobudějovická nemocnice. Obstála v konkurenci 153 zdravotnických zařízení z celé České republiky. V uvedeném projektu je již řadu let sestavován žebříček nemocnic podle míry bezpečnosti a spokojenosti ambulantních i hospitalizovaných pacientů, zaměstnanců nemocnic a finanční kondice.

Společnost LINET v rámci letošního vyhlášení žebříčku nemocnic České republiky vítězi věnuje lůžko Eleganza 5. „Je to jeden z našich nejsofistikovanějších modelů, který disponuje ikonickou sloupovou jednotkou, laterálním náklonem, bezpečnostními funkcemi v rámci monitorovacího systému, ale i smart technologiemi, které umožňují inteligentní propojení lůžka a přinášejí tak nový rozměr komunikace,“ uvedl Zdeněk Grimm, obchodní ředitel LINET pro ČR a SR, který se slavnostního vyhlášení osobně zúčastnil a předal výhru zástupci Nemocnice České Budějovice. Více informací o projektu Nemocnice ČR na http://www.hc-institute.org.