4. 9. 2019

„I přes veškerou péči bývá pobyt pro děti v nemocnici stresující, a to je důvod, proč vznikl medvídek Tom, jehož kresby jsou součástí designu našich lůžek. Funkční a sofistikované produkty se stávají díky přítomnosti medvídků přirozenou součástí dětského světa, personál zase ocení pozitivní atmosféru, kterou medvídek šíří,“ uvedla Michaela Domerecká, brand manažerka LINET Group.

Vedle odborných prezentací sofistikovaných funkcí dětských lůžek se mohou návštěvníci zapojit do výtvarné soutěže s medvídkem Tomem, pohrát si s fantazií a nakreslit nebo napsat, jaké jsou sny, tajná přání a touhy dětí v nemocnici! Pro tři vylosované jsou připraveny hodnotné ceny.

Vlajkovou lodí pediatrického portfolia LINETu je lůžko se stejným názvem jako medvídek – TOM 2. Maximálně funkční, a přitom konstrukčně přizpůsobené tělesné konstituci dětí je lůžko Smart Junior. Pro další věkovou kategorii LINET vyvinul speciální Junior kit, který standardní lůžko přizpůsobí bezpečnému pobytu teenagerů. Poslední kamínek mozaiky zapadá hned na začátek – mobilní, polohovatelná a bezpečná novorozenecká postýlka MiMi pro komfortní péči o miminka do 3 měsíců.