logo

Vyberte si váš region:

Czech Republic: http://www.linet.com/cs/o-nas/ethics-and-compliance/processing-of-personal-data
United Kingdom: http://www.linet.uk.com/en-GB/about-us/ethics-and-compliance/processing-of-personal-data
Spain: http://www.linet.es/es/sobre-nosotros/ethics-and-compliance/processing-of-personal-data
France: http://www.linet.fr/fr-LN/a-propos-de-nous/ethique-et-conformite/processing-of-personal-data
Italy: http://www.linet-italia.it/it/azienda/etica-e-coformita/processing-of-personal-data
Sweden: http://www.linet.se/sv/om-oss/etik-och-efterlevnad/processing-of-personal-data
Netherland: http://www.wi-bo.nl/nl/over-ons/ethiek-en-naleving/processing-of-personal-data
Belgium: http://www.wi-bo.be/nl-BE/over-ons/ethiek-en-naleving/processing-of-personal-data

1. Udělujete tímto souhlas skupině LINET Group, zastoupené těmito společnostmi:

a. L I N E T, spol. s .r.o., Zelevcice 5, Slany, Czech Republic, company ID 00507814
b. L I N E T UK, LINET House, 11 Brunel Way, Segensworth East, Fareham,Hampshire, PO15 5TX
c. L I N E T Iberia, C/ Bruselas 8, Las Rozas, E-28232 Madrid, Spain
d. L I N E T Italia, Via Galileo Galilei, 48, 25020 Poncarale (Bs), Italia
e. L I N E T France SAS, 7, rue Augustin Fresnel, Z.I. N° 1, 37170 Chambray les Tours, France
f.  L I N E T Sweden, Vallgatan 5, 170 67 Solna, Sverige, Sweden
g. wissner-bosserhoff Nederland B.V., Amstelwijckweg 2, NL-3316 BB Dordrecht, Netherlands
h. wissner-bosserhoff belgium bvba / sprl, Bedrijvenlaan 1, 2800 Mechelen, Belgium

2. dále jen „Společní správci“, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje

  • Jméno a příjmení
  • Pracovní pozice
  • Název společnosti
  • E-mail
  • Telefonní číslo

3. Výše uvedené údaje je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu, a to za účelem zasílání obchodních sdělení v tomto rozsahu:

  • informace o produktech a službách a další užitečné materiály
  • případové studie,
  • pozvánky na konference, události a webináře.

3. The consent is granted for a period of 5 years after consent provision.

4. Poskytnuté údaje budou Společnými správcem zpracovány po dobu 5 let. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na info@linet.com, nebo klepnutím na odhlašovací odkaz v patičce jakéhokoliv obchodního sdělení zaslaného prostřednictvím e-mailu.

5. Zpracování osobních údajů je prováděno Společnými správci, osobní údaje však pro mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • ACTUM+, s.r.o., Hvezdova 1734/2c, Prague 4, Czech Republic, company ID 25090607, processing for email marketing purposes
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací a dále marketingové agentury, které však v současné době společnost nevyužívá.;

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • request an erasure of your personal data,
  • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.