logo
Změnit nastavení souborů cookies



Naše skupina LINET Group, jmenovitě zastoupená společnostmi:

L I N E T spol. s r.o., se sídlem Želevčice 5, Slaný, 274 01, IČ 00507814, zapsaná do obchodního rejstříku vedeného Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 163,

LINET UK, LINET House, 11 Brunel Way, Segensworth East, Fareham,Hampshire, PO15 5TX 
LINET Iberia, C/ Bruselas 8, Las Rozas, E-28232 Madrid, Spain 
LINET Italia, Via Galileo Galilei, 48, 25020 Poncarale (Bs), Italia 
LINET France SAS, 7, rue Augustin Fresnel, Z.I. N° 1, 37170 Chambray les Tours, France 
LINET Sweden, Vallgatan 5, 170 67 Solna, Sverige, Sweden 
wissner-bosserhoff Nederland B.V., Amstelwijckweg 2, NL-3316 BB Dordrecht, Netherlands 
wissner-bosserhoff belgium bvba / sprl, Bedrijvenlaan 1, 2800 Mechelen, Belgium

(dále jen „společní Správci“), používá na těchto webových stránkách soubory cookie za účelem zajištění funkčnosti webu, měření návštěvnosti webu a cílení reklamy. Cookies pro cílení reklamy jsou používány jen v případě, že k tomu udělíte výslovný souhlas. Cookies pro zajištění funkčnosti webu a měření návštěvnosti jsou použity na základě našeho oprávněného zájmu.

Tyto údaje mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům analytických a reklamních nástrojů.

Naše webové stránky lze používat i v režimu internetového prohlížeče, který neumožňuje ukládání souborů cookie.

Souhlas se zpracováním souborů cookie pro účely cílení reklamy

Klepnutím na tlačítko „Ano, souhlasím“ v liště s upozorněním v dolní části webových stránek, znějícím „Na tomto webu používáme soubory cookie pro účely zajištění funkčnosti webu, měření webové návštěvnosti a v případě vašeho souhlasu také pro cílení reklamy. Souhlas můžete vyjádřit klepnutím na tlačítko "Ano, souhlasím". Více informací »“ udělujete souhlas skupině LINET Group, jmenovitě zastoupené společnostmi:

L I N E T spol. s r.o., se sídlem Želevčice 5, Slaný, 274 01, IČ 00507814, zapsaná do obchodního rejstříku vedeného Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 163,

LINET UK, LINET House, 11 Brunel Way, Segensworth East, Fareham,Hampshire, PO15 5TX 
LINET Iberia, C/ Bruselas 8, Las Rozas, E-28232 Madrid, Spain 
LINET Italia, Via Galileo Galilei, 48, 25020 Poncarale (Bs), Italia 
LINET France SAS, 7, rue Augustin Fresnel, Z.I. N° 1, 37170 Chambray les Tours, France 
LINET Sweden, Vallgatan 5, 170 67 Solna, Sverige, Sweden 
wissner-bosserhoff Nederland B.V., Amstelwijckweg 2, NL-3316 BB Dordrecht, Netherlands 
wissner-bosserhoff belgium bvba / sprl, Bedrijvenlaan 1, 2800 Mechelen, Belgium

(dále jen „společní Správci“), se zpracováním souborů cookie pro účely cílení reklamy. Souhlas udělujete na dobu uvedenou v Přehledu použitých cookies níže a můžete jej kdykoliv odvolat příslušným nastavením internetového prohlížeče.

Dle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • ·odvolat kdykoliv svůj souhlas,
  • požadovat informaci o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat kopii vašich osobních údajů,
  • požadovat přístup k vašim údajům, opravu či aktualizaci těchto, případně omezení zpracování těchto údajů,
  • požadovat výmaz vašich osobních údajů,
  • ·v případě jakýchkoliv pochybností o zpracovávání vašich údajů se obrátit na nás nebo dozorový Úřad pro ochranu osobních údajů

Své dotazy či požadavky můžete adresovat na e-mail info@linet.com nebo na adresu L I N E T spol. s r.o., Želevčice 5, Slaný, 274 01.

Přehled použitých cookies

Typ cookie

Název cookie

Účel

Expirace cookie

Cookie první strany

Linet.com

Zajištění funkčnosti webu a zlepšování uživatelské zkušenosti

Do vymazání cookies

Cookie třetí strany

Google Analytics

Měření webové návštěvnosti

2 roky od poslední návštěvy

Cookie třetí strany

Google AdWords

Cílení reklamy

540 dnů od poslední návštěvy (po udělení souhlasu)

Cookie třetí strany

DoubleClick

Cílení reklamy

540 dnů od poslední návštěvy (po udělení souhlasu)

Cookie třetí strany

Facebook Ads

Cílení reklamy

180 dnů od poslední návštěvy (po udělení souhlasu)