20. 4. 2018

Soutěž MANAŽER ROKU je v České republice jedinečná, žádná jiná neoceňuje manažery napříč odvětvími, profesemi a regiony. Právem je považována za měřítko v této nelehké profesi. Jako manažera čtvrtstoletí porota ocenila mimo jiné i Zbyňka Frolíka, manažera roku 2009.

„Velice si ocenění vážím. Je to důkaz toho, že LINET je i po 25 letech jednou z nejúspěšnějších českých společností. Ovšem bez šikovných lidí kolem mě by tomu tak nebylo. Já měl na lidi fakt štěstí. Díky tomu jsme s LINETem vždy rostli,“ dodal oceněný Frolík.

Slavnostnímu aktu byly přítomny manažerské osobnosti – vítězové a finalisté soutěže MANAŽER ROKU, členové vlády v čele s premiérem Andrejem Babišem a řada hostů. Zahraničním hostem byl prezident Evropské asociace manažerů Ludger Ramme. V rámci slavnostního večera se přítomní ohlédli za pestrou historií soutěže a za okamžiky, které ukázaly špičkové manažerské osobnosti, jež se zasloužily o rozvoj byznysu a společnosti v České republice.

Vyhlašovatelem soutěže MANAŽER ROKU je Česká manažerská asociace. Jejím posláním je upozornit na nejschopnější manažerské osobnosti v ČR a inspirovat jejich příběhem. Soutěž je platformou předávání zkušeností, názorů a námětů, kultivující podnikatelské prostředí a pomáhající nalézat cesty k lepší komunikaci mezi soukromým a státním sektorem. „Soutěž soustavně 25 let vyhledává nejlepší příklady řídící praxe v byznysu, ale i mimo něj. Přispívá k motivaci následovníků manažerů a pomáhá s přenosem poznatků a zkušeností těch nejlepších,“ uvedl k soutěži prezident ČMA Pavel Kafka.