18. 5. 2018

Zatímco skvěle profesně zaměřený HKTDC International Medical Devices and Supplies Fair nabídl příležitost zviditelnění v segmentu B2B zejména díky aktivitám českého konzulátu, tak the Hospital Authority Convention určený přímo pro koncové uživatele, sestry a lékaře, zafungoval pro LINET Group prostřednictvím vhodně zvoleného mixu produktů, nasazení týmu a atraktivním způsobem prezentací.

„Zdravotnictví v Hongkongu je na velmi vysoké úrovni, tomu odpovídají požadavky na technologickou kvalitu a komplexní nabídku služeb,“ přiblížil Petr Foit, obchodní ředitel LINET pro export. „Těší nás, že jsme dokázali zaujmout profesionály naší nabídkou a zúročit ji i z obchodního hlediska,“ doplnil.

Aktivity LINET Group v Hongkongu jsou úspěšné mimo jiné i díky ukázkově fungující podpoře českému exportu prostřednictvím místního konzulátu ČR a jeho šéfky Lucie Nebesářové. LINET mohl vystavovat v prostoru českého pavilonu a prezentovat svoje řešení v rámci odborného semináře. Tady LINET zaujal hlavně díky projektu Integrated hospital room. „Aktuálním trendem je pokrýt komplexní požadavky na vybavení pokojů v různých segmentech, např. ICU, pediatric nebo mother&child, případně pro VIP péči. Naší odpovědí je aliance s dalšími kvalitními dodavateli zdravotnické techniky pro poskytnutí širšího spektra produktů a služeb očekávaných ze strany nemocnic a investorů,“ uzavřel Petr Foit.