26. 9. 2018

Na svém stánku představí chytré pečovatelské lůžko Sentida 7i vybavené speciálními aplikacemi například pro prevenci pádu nebo tzv. huminidity kitem pro prevenci negativních následků inkontinence. Lůžko také klienta umí zvážit a vyhodnocovat vývoj hmotnosti v čase. Veškeré funkce může ošetřující jednoduše a intuitivně ovládat na dotykovém panelu CareBoard. Podobně „chytrý“ je senTable interaktivní dotykový stůl pro terapeutické účely, zábavu obsahující i provozní aplikace. Přehlídku inovací LINETu doplní Sella multifunkční křeslo pro transport i komfortní pobyt klientů při denních aktivitách i odpočinku.

„Kongres v Táboře je považujeme tradičně za ideální příležitost k setkávání s profesionály v oblastí sociální péče a představení našich novinek. Poprvé zde letos nabídneme jako součást odborného programu workshop v technikách Moving and Handling – ergonomického polohování. Přijďte se podívat a vyzkoušet je,“ zve do Tábora Zdeněk Grimm, obchodní ředitel LINETu pro ČR a SR.

10. VÝROČNÍ KONGRES POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB 11. - 12. ŘÍJNA 2018

Hotel Palcát, 9. května 2471/2, Centrum Univerzita Tábor, Vančurova 2904