3. 8. 2017

AHES
18. - 19. září
Adis Abeba, Etiopie

Po čtyřech úspěšných ročnících letos Noppen Group pořádá 5. výroční Africký expanzní summit v Addis Abebě. Etiopie patří mezi země, které v uplynulém desetiletí dosáhly významného pokroku, a to zejména díky vybudování 156 nemocnic a soustředění se na velmi potřebnou odbornou přípravu zdravotnických pracovníků. Etiopie je tedy ideální investiční příležitostí v oblasti zdravotnictví. Na akci se setkají vládní úředníci, investoři, provozovatelé, zdravotnické organizace, nevládní organizace a dodavatelé s dodavateli zdravotnických prostředků, dodavateli technologií a služeb, a dalšími.

EPUAP
Stánek #38
20. – 22. září
Belfast, Severní Irsko

Od 20. do 22. září se v Belfastu v Severním Irsku setká více než 700 odborníků na proleženiny na 19. výročního zasedání Evropského poradního panelu pro proleženiny (EPUAP). Hlavním mottem pro letošní ročník je: „Jeden hlas pro prevenci a léčbu proleženin: výzvy a příležitosti pro praxi, výzkum a vzdělávání“.

ESICM
Stánek #110
Vídeň, Rakousko

30. ročník kongresu ESICM (Evropská společnost intenzivní péče), nejvýznamnější mezinárodní setkání odborníků v oblasti intenzivní péče, se tentokrát bude konat ve Vídni. Pro více než 6 000 odborníků z oblasti urgentní medicíny a intenzivní péče je tato každoroční akce nejdůležitějším setkáním nejen pro intenzivistické lékaře z Evropy, ale z celého světa.

Mezinárodní konference dlouhodobé péče (E.D.E)
Stánek #4-6
27. – 29. září
Torun, Polsko

Největší konference o dlouhodobé péči v Evropě v tomto roce! E.D.E. je mezinárodní zastřešující organizace zastupující národní asociace pro poskytovatele služeb dlouhodobé péče v Evropě. Letošní akce kombinuje 20. mezinárodní konferenci dlouhodobé péče, kterou pořádá Nadace TZMO a 15. kongres E.D.E. To z něj činí jednu z nejdůležitějších událostí v této oblasti. Více než tisíc profesionálů v oblasti domácí a dlouhodobé péče bude mít příležitost navázat nové kontakty, dozvědět se o nových trendech a řešeních a seznámit se s odborníky v této oblasti, aby pracovali na vytváření budoucnosti dlouhodobé péče.

Medic East Africa
Stánek: # 3.C17
3. – 5. října
Nairobi, Keňa

Medic East Africa je největší obchodní platformou pro zdravotnický průmysl ve východní Africe a je ideálním místem pro setkání, učení a podnikání. Výstava se koná v centru Visa Oshwal v Nairobi a přiláká více než 3 500 zdravotnických pracovníků. Hostí také 250 předních mezinárodních a regionálních poskytovatelů zdravotní péče, výrobců a poskytovatelů služeb.

CMEF – China International Medical Equipment Fair
Stánek: #10C15
29.10.-1.11.2017
Kunming, China

Mezinárodní veletrh lékařského vybavení (CMEF) se koná dvakrát ročně. Po více než 37 letech nepřetržitého pokroku se stal největším obchodním veletrhem zdravotnických prostředků a souvisejících výrobků a služeb v oblasti Asie a Tichomoří. Během každého veletrhu CMEF se sejde zhruba 4 000 výrobců zdravotnických prostředků z více než 24 zemí, zhruba 120 000 návštěvníků a kupujících a prodejci z více než 100 zemí a regionů.

AHBS / Africa Health Business Symposium
6. – 7. listopadu
Dakar, Senegal

Systém zdravotní péče v Africe je ve stádiu reforem, které jednotlivé vlády uskuteční v průběhu příštího desetiletí. Tyto reformy budou mít zásadní význam pro zlepšení celkového zdraví na kontinentu. Cílem sympozia je podpora soukromého zdravotnictví v Africe a vytváření partnerství, které zvýší přístupnost a cenovou dostupnost zdravotní péče pro všechny obyvatele.

Světový kongres intenzivní a kritické péče
8. – 11. listopadu
Rio de Janeiro, Brazílie

Společnost WFSICCM (Světová federace společností intenzivní a kritické péče) spolu s AMIB (Brazilská asociace intenzivní medicíny) společně hostí světový kongres intenzivní a kritické péče, a posiluje tak svůj institucionální cíl shromáždit ty nejlepší a nejvýznamnější zjištění z oblasti intenzivní péče, a ty pak sdílet s těmi, kteří budou přispívat k pozitivním budoucím změnám v oboru.