23. 10. 2017

„Naším krédem je kvalita a podpora špičkové péče, což nás spojuje s porodnicí Mělník. Darem chceme podpořit skvělou práci zdejšího personálu a usnadnit maminkám nádherné a zároveň vyčerpávající situace po porodu,“ uvedl Zdeněk Grimm, ředitel obchodu pro ČR a SR společnosti LINET. Hlavní výhodou postýlky MiMi je mobilita, díky kolečkům a funkční konstrukci lze s postýlkou lehce manévrovat a umožňuje zavézt miminko v bezpečí kamkoliv. Praktické je také výškové nastavení, které se přizpůsobí postavě rodičů nebo aktuální situaci. Silnou stránkou je bezpečnost. Dítě může v postýlce ležet dlouhodobě, je ve zdravé pozici ve stabilní postýlce a zároveň je stále mámě na očích. Velkou výhodou je také náklon postýlky, který se jednoduše nastaví a miminko pak snáze dýchá při nemoci nebo je v bezpečné poloze při rizikovém ublinkávání.

První postýlka MiMi je dostupná prakticky pro kohokoliv, vyzvednout ji lze na na 15 místech v ČR, cena za pronájem je 510 Kč na měsíc. Půjčovna plynule roste už od roku 2012, v loňském a letošním roce zájem narostl o více než 20 %. Nejčastěji se rodičky o postýlce dozví v porodnici, kde postýlky používají. Nebo s ní mají pozitivní zkušenost a postýlku si zapůjčí opakovaně, když se rodina dále rozrůstá.

www.prvnipostylka.cz
www.facebook.com/PrvniPostylkaMimi/