21. 10. 2016

Školení začalo v pondělí 10. října, kdy se sešlo 15 kolegů z 10 zemí a našich dceřiných společností. Náplní dne bylo představení rozpočtu za druhý kvartál a nastavení rozpočtu na třetí kvartál fiskálního roku 2016. Celý den byl zakončený příjemným společným posezením a večer kulturní programem v Černém divadle.

V úterý ráno už se všichni sešli, aby se detailně seznámili s originálním kreativním konceptem, který vznikl speciálně pro nové lůžko Eleganza 5. Kampaň k novému produktu nafotil světoznámý fotograf Robert Vano. Vznikla tak série fotografií baletek v čele s bývalou primabalerínou Národního divadla a sólistkou Hamburského baletu Adélou Pollertovou. Ústředním prvkem kampaně je elegance, která koresponduje s vizuální a charakterovou stránkou baletky. Baletka, stejně jako lůžko Eleganza 5, představuje lehkost, čistotu, jednoduchost a synchronizaci pohybů.

Účastníci školení mohli shlédnout nové produktové video a seznámili se se všemi marketingovými nástroji, kterých mohou využít. Na místě tak měli možnost během prezentace konzultovat své zkušenosti z jednotlivých regionů a vyhodnotit jejich účinnost.

Po dopoledním meetingu se všichni přesunuli do Želevčic u Slaného, kde už na ně čekal produktový manažer Pavel Pospíšil a Eleganza 5 v celé své kráse. Pavel Pospíšil podrobně lůžko představil a účastníci osobně mohli všechny jeho funkce vyzkoušet. „Celý workshop byl náročný, program byl opravdu nabitý, ale jsem přesvědčena, že byl velmi přínosný,“ říká Jarmila Vindušková, která má komunikaci nového lůžka na starosti a pokračuje: „Myslím, že je důležité se pravidelně setkávat s kolegy, vyměňovat si své nejlepší zkušenosti a předávat aktuální informace. Především teď, když tu máme nový produkt, je velmi důležité, aby každý věděl, jak může přispět k co nejzdařilejšímu uvedení Eleganza 5 na trh a aby měli obchodníci odpovídající marketingovou a prodejní podporu.“

Slavnostní představení lůžka Eleganza 5 proběhne už 16. listopadu v Dusseldorfu v době konání veletrhu Medica. Součástí programu bude i exkluzivní dražba jedné z fotografií Roberta Vana, jejíž výtěžek poputuje na dobročinné účely.