LINET management

3. 3. 2016

Prezentací a představení lůžek MULTICARE a SENTIDA 7-i se během obou dnů včetně kompletního vedení a zástupců škol zúčastnilo několik desítek studentů z Austrálie, Indonésie, Filipín a Thajska. Díky záštitě a osobní účasti českého velvyslance pana Martina Pohla se podařilo na setkání v ACFE přivítat i bývalého šéfa legislativní rady vlády státu Victoria a předsedu centra ACFE pana Roberta Smithe. Prezentace se zúčastnil také John Winders, bývalý prezident jedné z největší bank působící v této oblasti.

„Příští týden nás čeká setkání se zástupci  vzdělávacího centra TAFE SA, tentokrát na jihu Austrálie v Adelaide. Součástí setkání bude také návštěva místních nemocnic. Poté bude následovat přesun do Aucklandu a setkání s naším novým partnerem. Čeká nás také schůzka s honorárním konzulem, který po referenci českého velvyslance projevil zájem o setkaní a ochotu pomoci při našem etablování se na zdravotnickém trhu Nového Zélandu. Jde o naše první přímé obchodní aktivity na tomto trhu,“  říká Jiří Mlch, oblastní manažer pro JV Asii.

„Třítýdenní cesta bude zakončena výstavou HEALTH CARE WEEK v Sydney, která se bude konat od 14. do 18. března. Akci podpoří svojí osobní účastí český velvyslanec, vedoucí českého konzulátu v Sydney a ředitel CZECH TRADE Australia pan Vojtěch Helikar,“ doplnila Klára Horzinková, marketingová ředitelka LINETu.