25. 5. 2016

Obě části školení trvaly tři dny a vedli je kliničtí koučové LINETu Tereza Halfarová, Barbora Timrová, Josef Najman a Christopher Loy ze společnosti wissener-bosserhoff. Všichni vynaložili velké úsilí a poskytovali plnou podporu v prezentování kompletního produktového portfolia společnosti LINET, aby všech 38 účastníků lépe chápalo unikátní řešení produktů a jejich klíčové obchodní argumenty, a také aby si osvojili správné postupy a servisní techniky.

„Úspěšná akce zajisté pomůže k urychlení expanze společnosti na indický trh a k obnovení naší přítomnosti v regionu s novými a velmi motivovanými partnery ze všech koutů Indie, Bangladéše a Srí Lanky. Velký dík patří panu Anantu Kumaru Singhovi za organizaci celé akce,“ uvedl Jiří Mlch, regionální manažer pro oblast Asia & Pacific.

Jeden z účastníků školení a CEO společnosti Health Essentials India Pvt.Ltd., jedné z partnerských firem, pan Santosh Kumar, zhodnotil celou akci: “Chci společně se svým týmem vyjádřit srdečné poděkování týmu LINET za uspořádání tak excelentního školení. Netřeba říkat, že toto školení a strukturované znalosti, které naší obchodníci a servisní technici na něm získali, významně posílí jejich sebevědomí při vstupování na trh. Obzvlášť chci poděkovat panu Jiřímu Mlchovi za jeho strategické rozhodování při budování obchodu v našem regionu. Velice si vážím jeho důvěry v nás a v potenciál indického trhu. Chci také poděkovat Tereze Halfarové a Barboře Timbrové za způsob, kterým přistupovaly ke specifickým potřebám účastníků produktového školení. Jejich prezentace byly velmi přehledné a efektivní, obzvlášť ty, které vedly společně. Školení strukturovaly velice důkladně a vedly ho s patřičnou péčí a houževnatostí. Ještě jednou děkujeme všem v LINETu.”