nejlepší česká nemocnice

31. 3. 2016

Za účasti primáře chirurgického oddělení MUDr. Petra Ptáka, Ph.D., vedoucího technického oddělení Radka Marcína, médií a zástupců LINETu bylo nemocnici předáno lůžko Image 3 XXL, které bude využito na jednotce intenzívní péče Chirurgického oddělení Nemocnice České Budějovice, a. s. Jedná se o bariatrickou verzi lůžka Image 3, která je speciálně navržena pro těžší pacienty, kteří ocení pohodlnou, bezpečnou a praktickou stránku lůžka s vysokými standardy.

Obchodní ředitel společnosti LINET pro ČR a SR Zdeněk Grimm názorně předvedl manipulaci s lůžkem, které si vyzkoušely hned tři zdravotní sestry najednou a potvrdily tak nejen možnost většího zatížení lůžka (až do 320 kg), ale i jednu z jeho priorit, kterou je širší ložná plocha. Zdeněk Grimm pogratuloval zástupcům nemocnice k vítězství v soutěži a získané výhře: „Nemocnici gratuluji a přeji jim, ať nové bariatrické lůžko poslouží ošetřovatelskému personálu, zdravotním sestrám a samozřejmě i pacientům. Všem zaměstnancům českobudějovické nemocnice přeji, aby se jim v co největší míře dařilo naplňovat označení „léčebnice“ tak, jak to mají uvedeno ve svém mottu.“