Arabhealth

7. 2. 2016

Hlavními výstavními taháky společnosti LINET byli lůžko pro intenzivní péči Multicare s integrovanou matrací Symbioso, SafetyMonitor, Multicare lůžko z řady dětské péče v designovém provedení „žirafa“ a další dětská postýlka Tom2.

V rámci veletrhu LINET nasbíral nespočet zajímavých kontaktů a na místě se podařilo uzavřít i několik kontraktů. Ve spolupráci s australskou vládní organizací AUSTRADE a především díky velké pomoci jejího ředitele pana Petra Vodvářky, se LINETu podařilo získat zajímavé kontakty v oblasti vzdělávání zdravotnického personálu a otevřít spolupráci se dvěma významnými vzdělávacími centry pro postgraduální studium  zdravotních sester a pečovatelek s campusy po celé Austrálii.

„Během výstavy jsme se setkali se zástupci australského konzulátu v Dubaji. S vedením těchto center jsme  dohodli již konkrétní kroky k zahájení dlouhodobé spolupráce, kterou odstartuje série prezentací a demonstrace našich lůžek – Multicare a Sentida 7i,“ říká Jiří Mlch, oblastní manažer pro JV Asii, Pacifik a Austrálii. Tato LINET lůžka představují technologický vrchol produkce LINETu a budou prezentována přímo v těchto centrech. „Věříme, že tyto aktivity pomohou k rozvoji klinických procesu a postupů, které budou poté  uplatněny v praxi.  Podpoříme tak jednak naše obchodní aktivity a pomohou nám k prohloubení povědomí o značce LINET, jako významného výrobce zdravotnických a pečovatelských lůžek, v této pro nás tak vzdálené zemi,“ dodává Jiří Mlch.

Plné znění článku v přiloženém souboru.