Image 3

16. 2. 2016

I přesto, že lůžko Image 3 W patří k mladším produktům v portfoliu společnosti, stačilo již na sebe významně upozornit. Výjimečnost lůžka tkví především v tom, že navzdory svému propracovanému a atraktivnímu designu, je vhodné pro automatické nemocniční myčky. „Je opravdu neuvěřitelné, že jsme s modelem Image 3 W získali hned tři prestižní ocenění. Velmi si této skutečnosti vážíme. Ocenění patří všem, kteří se na vývoji lůžka podíleli. Jedná se dokonalé spojení designu a funkce,“ říká Iveta Kinterová, produktová manažerka společnosti LINET.

Lůžko IMAGE 3 W získalo krom celosvětově uznávané ceny IF za produktový design také ocenění Plus X Award. Jde o nejvyšší světové ocenění za technologie, sport a životní styl. Lůžko Image 3 W bodovalo v pěti ze sedmi kategorií – inovace, kvalita, design, funkčnost a ergonomie. Třetí cenou je M&K AWARD. Soutěž pořádá jeden z nejdůležitějších zdravotnických magazínů, Management and Krankenhaus, distribuovaný v Německu, Rakousku a Švýcarsku. Vítěze v tomto případě nevolí odborná porota, nýbrž samotní čtenáři časopisu. Společnost LINET s lůžkem Image 3 W zvítězila v kategorii Budovy a interiéry.

Podobu modelu Image 3 W navrhnul Jiří Španihel, jeden z nejvýraznějších představitelů současného českého průmyslového designu. Díky elegantnímu designu najde lůžko uplatnění v širokém spektru jak nemocniční, tak pečovatelské péče.

Ke stažení