12. 7. 2016

Obě pobočky prezentovaly své produkty na exkluzivním stánku o rozloze 108 m2. LINET předvedl svá lůžka Multicare, Latera, Eleganza 2, Image 3 a matrace Virtuoso, Presioso a Air2Care. Wi-bo ze svého portfolia ukázal lůžka Sentida 3 a Sentida 5, ale také designový nábytek od společnsoti Ergotec, se kterou spolupracuje. „Stánek přilákal jak stálé, tak nové zákazníky. Během tří dnů jsme se aktivně věnovali 300 návštěvníků, s řadou z nich jsme dohodli i několik zakázek,“ říká Oldřich Barták, Business Development Manager společnosti LINET.

V rámci Paris Healthcare Week uspořádali LINET France a wi-bo France doprovodný program pro VIP hosty. Dva večery tak mohli návštěvníci akce strávit při plavbě lodí po Seině s výhledem na Eiffelovu věž. Plavby se vedle Zbyňka Frolíka, Michaela Rosady či Uwe Deckerta zúčastnila i velvyslankyně ČR ve Francii Marie Chatardová, s níž LINET i wi-bo dlouhodobě spolupracuje. Hosté si užili bohatý program, při němž měli možnost shlédnout i prototyp nového lůžka Eleganza 5 a Sentida 7-i. „Oba večery se staly nezapomenutelným zážitkem jak pro týmy LINET France a wi-bo France, tak pro hosty, kteří se s námi plavby zúčastnili,“ dodal Oldřich Barták.