LINET Jakarta

26. 4. 2016

Vyzkoušeli si jak aktivní matrace, tak manipulaci s našimi lůžky. Poznali, jaký komfort přinášejí sestrám  a pacientům při jejich každodenním používání. Seznámili se se základními principy a obchodní argumentací tak, aby do budoucna uměli unikátní vlastnosti našich lůžek prezentovat svým zákazníkům. Skupina servisních techniků ze všech zemí regionu, získala důležité informace a díky praktickým cvičením si i vyzkoušela, jak naše lůžka správně servisovat a udržovat v technicky dokonalém stavu.

Během týdenního školení jsme získali mnoho cenných informací z jednotlivých trhů, které dále předáme zástupcům produktového managementu, technickému a konstrukčnímu oddělení. Věřím, že toto společné regionální školení, které proběhlo poprvé přímo u našeho partnera v regionu, pomůže k rozvoji našich obchodních aktivit, zvýší odbornou úroveň partnerů a dodá jim odpovídající sebevědomí tak, aby uspěli na tomto velmi náročném trhu v souboji s našimi konkurenty, a nastartuje tak i tradici podobných setkání, kde budeme dále upevňovat a rozvíjet  velmi přátelské a kolegiální vztahy mezi všemi partnerskými společnostmi v rámci regionu a posilovat tím tak pozici LINETu na asijském trhu.

Chtěl bych tímto poděkovat jednak všem účastníkům za mimořádné zaujetí, zájem, vstřícnost a přátelskou atmosféru, kterou vytvořili během celého týdne, ale také všem trenérům, kteří se školení zúčastnili, Tereze Halfarové, Barboře Timrové, Jiřímu Kalousovi a Monice Stránské za jejich profesionalitu, nasazení a entusiasmus, který předali na všechny účastníky školení.

V termínu od 17. 5. do 22. 5. nás čeká stejné setkání a školení se zástupci našich indických a pákistánských partnerů, které, věřím, bude stejně úspěšné jako právě skončené školení v Jakartě.

Na podzim roku 2016 navíc v tomto regionu plánujeme představení nového produktu Eleganza 5.

Jiří Mlch, oblastní manažer pro JV Asii, Pacifik a Austrálii