1. 11. 2016

Prezentace lůžek společnosti D&V Medika měla obrovský úspěch. Především produkty LINETu, speciálně lůžko pro intenzivní péči Multicare, měly obrovský úspěch u návštěvníků, odborné veřejnosti a přilákaly i pozornost ostatních vystavovatelů.

Stánek D&V Medika poctil návštěvou i pan Ing. Ivan Hotěk, velvyslanec České republiky v Indonésii, který se velmi živě zajímal o spolupráci D&V Mediky a LINETu. Zároveň oběma společnostem popřál mnoho úspěchů ve společném snažení v této exotické zemi. V současné době je LINET v Indonésii lídrem trhu v oblasti prémiových ICU lůžek.

„Výstava těsně navazovala na první regionální sales & marketing meeting a s ním spojené slavnostní představení lůžka Eleganza 5. Celá akce měla velký úspěch a já pevně věřím, že se nám příští rok podaří nalákat na stánek ještě více návštěvníků, čímž bychom posílili naši současnou pozici na tomto trhu,“ dodal k výstavě Jiří Mlch, regionální manažer asijsko-pacifického regionu.