TOP 10

10. 4. 2016

Za účasti více než sto vrcholových manažerů a dalších osobností vyhlásilo Sdružení CZECH TOP 100 nejobdivovanější firmy České republiky. LINET se letos objevil mezi třemi nováčky soutěže a umístil se v první desítce těch nejlepších. Zbyněk Frolík osobně přebíral ocenění pro svoji společnost: „Mám velikou radost z našeho umístění a jsem hrdý, že jsme se ocitli ve společnosti tak úspěšných firem. Cena je výsledkem práce všech mých kolegů a zaměstnanců LINETu,“ ocenil umístění v soutěži Frolík a dodal: „Navíc jsme uspěli jako jediný zástupce B2B segmentu mezi samými B2C společnostmi, které masivně investují do marketingu svých produktů.“ První místo obsadila společnost Škoda Auto, druhý byl Agrofert a pozici na třetím místě obhájila Kofola. Top 10 nejobdivovanějších firem doplnili ČEZ, Alza.cz, Student Agency, Hamé, Passerinvest a Česká spořitelna.

V letošním ročníku soutěže byla firmám rovněž otevřena možnost samostatně se do hodnocení nominovat. Tuto možnost řada firem využila, a tak téměř tisícovku firem posuzovali nezávislí hodnotitelé z řad manažerů, analytiků, akademiků a představitelů státní správy. Hodnotili inovace, kvalitu managementu, vztah ke společnosti a k životnímu prostředí, kvalitu produktu, finanční spolehlivost a další kritéria bez souvislostí s číselně měřitelnými kritérii (tržby, zisk, počet zaměstnanců atd.), rozhodujícími o pořadí v žebříčku 100 NEJVÝZNAMNĚJŠÍCH FIREM ČR, který Sdružení CZECH TOP 100 vyhlásí 16. června 2016 na Pražském hradě.

Ke stažení