26. 10. 2016

„Kongresu se účastní lékaři a sestry z celého světa, mnoho z nich naše produkty zná a pracuje s nimi, takže pro nás je taková akce i skvělou zpětnou vazbou na naše lůžka,“ uvedla brand manažerka společnosti LINET Michaela Domerecká. „Velký zájem po celou dobu konání kongresu byl jak o novou Eleganzu 5 a lůžko Multicare, tak o aktivní matrace Symbioso a novinku Opticare,“ doplnila Domerecká.

„Domácí“ tým LINET Italia využil kongres pro oslovení svých zákazníků, stranou pozornosti ale nezůstali ani hosté ze zahraničí. „Vážný zájem o technologie LINET jsme zaznamenali zejména ze skandinávských zemí a z Velké Británie,“ upřesnila Michaela Domerecká. Jedním z největších úspěchů byla prezentace pro návštěvníky ze zemí bývalého SSSR. „Hostili jsme VIP zákazníky z Ruska a Ázerbájdžánu, ale podařilo se nám oslovit i další účastníky kongresu z rusky mluvících zemí, které měly na ESICM: LIVES 2016 silné zastoupení. Na stánku jsem měl dokonalé zázemí pro meetingy a prezentace a i výběr produktů byl prakticky ideální,“ neskrýval spokojenost Josef Nováček, oblastní manažer LINETu pro tento region.

Pro návštěvníky byly na stánku připraveny speciální prezentace a workshopy s tématikou nové Eleganzy 5, účastníci si mohli také zasoutěžit o atraktivní ceny. Nové lůžko Eleganza 5 bude uvedeno na trh během podzimu. Celý launch bude provázet originální kampaň s tématikou umění a baletek, které pro potřeby kreativního konceptu nafotil pro LINET světoznámý fotograf Robert Vano.

ESICM: LIVES 2016 v kostce

Počet delegátů kongresu: 6 116

Počet vystavujících firem: 73

Počet lůžek LINET: 2