1. 12. 2016

Univerzitní nemocnice Nová Karolinska je skutečně ojedinělý projekt. Zvláště pak oddělení jednotky intenzivní péče disponuje tím nejlepším a nejmodernějším zařízením. Český premiér si proto nenechal ujít příležitost prohlédnout si, co nemocnice svým pacientům nabízí. Velký zájem měl rovněž o aktivity společnosti LINET ve Švédsku, která je stockholmské nemocnici hrdým partnerem. LINET do nemocnice postupně dodá až 500 lůžek.

Spolu s ředitelem nemocnice tak českého premiéra 4. listopadu přivítali i zástupci společnosti LINET, a to sice výkonný ředitel LINET Group Tomáš Kolář, a výkonný ředitel LINET Sweden Petr Foit, a představili mu lůžko Multicare. To poskytuje špičkovou péči právě v náročném prostředí JIP a ARO. „Je pro nás velká čest, že jsme se mohli s panem premiérem setkat a představit mu náš produkt. Podpora našich aktivit z nejvyšších míst je pro LINET velmi důležitá,“ vyjádřil se k návštěvě českého státníka Petr Foit.

LINET Sweden, který ve švédské metropoli sídlí už sedm let, je jednou z nejúspěšnějších poboček z celé LINET Group. Na švédském trhu platí za absolutní špičku. O tom svědčí i fakt, že se vedení nemocnice Nová Karolinska rozhodlo právě pro lůžka LINET.