19. 4. 2016

Zástupci partnerských společností ze zemí HUB Mexico, tj. Mexiko, Guatemala, Kostarika, Panama, Dominikánská republika, Kolumbie a Ekvádor spolu s Bolívií coby hostem naší sesterské společnosti LINET do Brasil, Ltda. strávili dlouhé, ale přínosné hodiny v rozhovorech zabývajících se změnami, které můžeme zavést k vylepšení kvality života, jak pacientů, tak i zdravotnického personálu. Během konference obohatily diskuze svými stanovisky dvě zkušené zdravotní sestry z jednotky intenzivní péče prestižního národního institutu. Kromě nejnovějších přírůstků v produktovém portfoliu se také věnovalo klinickým tématům jako například proleženiny a ošetření ran, nozokomiální infekce, nemocniční nákazy a mobilizace pacienta.

Jedním ze zlatých hřebů konference byla přednáška doktora José Guillermo Dominguez Cherit, náměstka ředitele Národního institutu lékařských věd a výživy v Mexico City. Doktor Cherit vede multicentrické klinické hodnocení, jehož cílem je stanovit výhody a míru klinické relevance laterálních náklonů u pacientů trpících syndromem akutní dechové tísně (ARDS). Spolu s členy jeho výzkumného týmu očekáváme pozitivní výsledky během příštích několika týdnů. „Byl to jednoznačně jeden z nejkvalitnějších a kreativně vedených sales meetingů, které jsem v poslední době zažila,“ ocenila summit v Mexiku marketingová ředitelka LINETu Klára Horzinková.

V rámci naší kampaně na podporu zdravější životosprávy se ve čtvrtek ráno uskutečnil 1. ročník závodu Run for Care Race v délce 5 a 10 kilometrů. Všichni účastníci včetně našich kolegů z České republiky Rolfa Pekaře, Kláry Horzinkové a Martina Ričla se výzvy uchopili s velkým nadšením a překonali svá očekávání a tím ukázali skutečného ducha společnosti LINET. Blahopřejeme všem!

V neposlední řádě se také ve čtvrtek konal tradiční gala večer, během kterého byly oceněny čtyři partnerské společnosti za své úspěchy v uplynulém fiskálním roce. Společnosti Alem z Ekvádoru a Cobisa z Kostariky si odnesly cenu za mimořádný výkon, který jim umožnil překonat své obchodní plány. Mexický partner Vensi ukázal pozoruhodnou nezlomnost během několika velice komplikovaných měsíců následovaných vysoce úspěšným závěrem roku, za které obdržel cenu LINET Spirit Award. Další z mexických partnerů, společnost ICS, vyhrál cenu Top Performance za překonání svého velmi ambiciózního obchodního plánu o neuvěřitelných 90 %.

„Děkujeme všem v HUB Mexico a také našim kolegům v centrále. Fiskální rok 2015/2016 byl pro HUB Mexico velice úspěšný,“ zhodnotil dění předcházejících dní generální ředitel wi-bo Mexico Mauricio Valero.