7. 11. 2016

Pan velvyslanec ve svém projevu zmínil LINET jako významného zástupce českého průmyslu, který již dávno přesáhl svými výsledky hranice České republiky a stal se významným hráčem na globálním trhu. Znovu tak pomohl prezentovat společnost LINET odborné veřejnosti a zástupcům zdravotnického výboru australské vlády.

„Podpora nejen našeho velvyslance, ale i zástupců konzulátu a české pobočky Czech Trade je mimořádná. Věřím, že naše vzájemná dobrá a těsná spolupráce bude dále pokračovat a společně tak posílíme povědomí o produktech a aktivitách LINET a zrychlíme expanzi na australském trhu,“ uvedl Jiří Mlch, regionální manažer pro oblast Asia & Pacific.

Obou akcí se zúčastnili zástupci australské vlády, představitelé významných státních i privátních podniků, australští krajané a početná podnikatelská veřejnost. Společnost LINET akci hrdě sponzorovala a díky skvělé reprezentaci globální marketingové ředitelky Kláry Horzinkové měly velký ohlas a úspěch u všech zúčastněných.

LINET svým sponzorským příspěvkem napomohl k zajištění vystoupení dudácké kapely, která se svým kulturním programem vystoupila na mnoha místech Austrálie. Své účinkování završila na oslavách vzniku republiky v Canbeře a Sydney a jejich vystoupení se vždy setkalo s velmi vřelým přijetím českých krajanů i našich australských přátel. Po celou dobu a na všech místech turné této kapely bylo vidět logo a bannery společnosti LINET jako sponzora celé akce.

Road show bude pokračovat do poloviny listopadu. Zastaví se v Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perthu a Tasmánii.