6. 9. 2016

Během výstavy poskytl Dennis Tan rozhovor pro televizní stanici Channel News Asia CNA and Corporate 21. Key account manažer Petr Foit byl osloven TV společností Corporate 21, aby představil společnost LINET a její působení v tomto regionu.

Regionální manažer pan Jiří Mlch o této akci řekl: „Úspěch naší účasti přineslo společné úsilí klíčových partnerů našeho lokálního distributora společnosti ITS, (Steris a HT Group). Prezentace produktů všech těchto společností představovalo ukázku možné další a širší spolupráce nejen v této lokalitě, ale i v jiných regionech. Navázali jsme tím na spolupráci, kterou jsme zahájili před rokem otevřením společného showroomu.“

Tyto společné aktivity jsou vnímány trhem velmi pozitivně a především pak i ze strany ITS Group, která se tak může prezentovat jako poskytovatel komplexních řešení a dodávek na klíč a lépe tak uspokojit nároky a očekávaní ze strany velkých zdravotnických skupin a nemocnic v tomto regionu.

Globální marketingová ředitelka LINETu Klára Horzinková dodává: „Po dlouhé době mě partner překvapil svojí precizností a nasazením, s jakým postavil společný stánek. Lokální marketingová prezentace na místě byla jednou z nejlepších na celé výstavě. Takovéto lokální aktivity na podporu našich distributorů jsou velmi úspěšné a plní svůj účel. Jsou poté vnímány jako společná práce obou stran. Jedná se o partnerskou spolupráci.“