eleganza 1

4. 11. 2014

Kvalitou a rozsahem funkcí je nové lůžko Eleganza 1 v pečovatelském oboru unikátem. Mezi hlavní výhody plně elektricky polohovatelného lůžka patří funkce kardiacké křeslo, bezpečné a přitom neomezující postranice a také podpora mobilizačních aktivit. To vše doprovází příjemný design, vysoký stupeň bezpečnostních parametrů a hlavně bezkonkurenční poměr kvalita/cena!

Pohodlí nejen v kardiackém křesle

Imobilní nebo částečně imobilní klienti tráví v lůžku většinu dne. O to důležitější je poskytnout jim komfort a pohodlné ležení. Eleganza 1 má dostatečně širokou ložnou plochu 90 cm, která nabízí dostatečný prostor i pro klienty s nadváhou. Unikátní a hlavně komfortní je poloha kardiacké křeslo. Pečovatelka ji nastaví stiskem jednoho tlačítka – napolohuje se zvednutý zádový díl a opora pro nohy. Pozice je vysoce komfortní pro ležícího člověka, klient může v této poloze sledovat televizi, jíst nebo pozorovat okolí a zapojovat se do dění kolem.

Chrání, ale neomezují

Pády představují zejména pro klienty-seniory vážný problém, který má často fatální následky. Prevence je proto klíčová. Lůžko Eleganza 1 nabízí vysoký stupeň ochrany proti pádům – jednodílné sklopné postranice, které zajišťují bezpečný pobyt na lůžku. Postranice jsou pevné a ochraňují klienta před pádem z lůžka, přitom ho neomezují.

Bezpečná podpora pohybu a aktivit

Boj proti rezignaci a apatii patří ke každodennímu úsilí pracovníkům v pečovatelské sféře. Lůžko Eleganza 1 podporuje procedury vstávání z lůžka ucelenou a propracovanou sadou prvků, které zvyšují bezpečnost mobilizačních aktivit.

Pro každodenní péči

Lůžko Eleganza 1 s bezpečnou pracovní zátěží 250 kg disponuje funkcemi a vybavením, které výrazně ulehčují těžkou každodenní práci personálu. K základním benefitům patří ergonomické ovládání, snadná čistitelnost a řada chytrých detailů – integrovaná polička na lůžkoviny nebo lišta pro upevnění příslušenství.