nemocnice

29. 1. 2015

K tomuto přehledu pak U.S. News & World Report zveřejňuje i tzv. Honor Roll, kam se dostanou pouze nemocnice, které dosáhnou skvělých výsledků minimálně v šesti specializacích. Letos si tuto poctu vysloužilo jen 17 institucí.

Jak to souvisí s LINETem? Tři nemocnice ze seznamu Honor Roll již patří mezi zákazníky LINETu (6. New York-Presbyterian University Hospital, 10. Northwestern Memorial Hospital, 12. UPMC-University Hospital of Pittsburgh Medical Center). A čtyři jména na seznamu pak o možné spolupráci s LINETem jednají (1. Mayo Clinic, 4. Cleveland Clinic, 8. UCSF Medical Center, 17. Barnes-Jewish Hospital/Washington University).

„Americký trh představuje extrémně konkurenční prostředí, v němž soupeříme zejména se zavedenými domácími výrobci. Aktuální Honor Roll potvrzuje, že pouhých pět let od založení americké pobočky jsme schopni oslovit špičková zařízení v zemi s nejvyššími nároky na kvalitu a spolehlivost. To považuji za vynikající úspěch,“ říká Pavlína Horová, marketingová manažerka LINET Group.