inovatori

22. 6. 2015

A.T. Kearney pořádá celkem ve 20 zemích soutěž Best Innovator, která hodnotí firmy podle kvality řízení inovací. Za deset let existence soutěže poznali porotci tisíce firem a právě  příběhy těch nejzajímavějších se dostaly do knihy Masters of Innovation.

„Vážíme si toho, že se zde LINET objevuje ve společnosti firem a značek, které v mnoha ohledech vnímáme jako vzor a zdroj inspirace. Jde také o skvělou referenci, která bezpochyby přispěje k rozvoji našich obchodních příležitostí. A v neposlední řadě se jedná i o další potvrzení, že naše inovační strategie jde správným směrem,“ říká výkonný ředitel LINETu Tomáš Kolář.

Slavnostního křtu se vedle její excelence velvyslankyně Spojeného království Jan Thompson, konzultantů A.T. Kearney a členů vedení obou českých společností zařazených do publikace zúčastnili také zástupci dalších významných českých firem a odborníků z akademické sféry.

Knihu Masters of Innovation – Building the Perpetually Innovative Company sestavili konzultanti A.T. Kearney Kai Engel, Violetka Dirlea, Stephen Dyer a Jochen Graff. Vydalo ji nakladatelství LID Publishing a lze ji zakoupit například v internetovém knihkupectví Amazon.