Medic West Africa 2015

9. 10. 2015

Eleganza 1 je elektricky polohovatelné lůžko, které díky pokročilým vlastnostem převzatým z vyšších modelů nabízí bezkonkurenční poměr ceny a výkonu. Jde o důkladně prověřený model, LINET jich dosud prodal řádově desítky tisíc. K popularitě lůžku pomohlo i široké portfolio příslušenství, s nímž si zákazníci mohou Eleganzu 1 přizpůsobit přesně podle svých možností a plánovaného využití.

„S maximální dostupností a flexibilitou získává toto lůžko na západoafrickém trhu ohromný potenciál. Hospodářství v západoafrickém regionu dlouhodobě roste, což pozitivně ovlivňuje rozvoj zdejší zdravotnické infrastruktury. Zvyšuje se poptávka po kvalitních produktech, které podpoří udržitelnost systému. Díky řešením jako Eleganza 1 jsme připraveni ji vyjít vstříc,“ říká Adriana Bašovská, oblastní manažerka pro region Středního východu a Afriky.

LINET Group se sídlem v nizozemském Dordrechtu v současnosti patří mezi tři největší světové výrobce zdravotnických lůžek. Výrobu, která dosahuje okolo 80 tisíc lůžek ročně, realizuje ve dvou závodech v Německu a v České republice. Má přímá zastoupení v 16 zemích po celém světě a dováží do více něž stovky zemí.