David_Vrba

2. 2. 2015

Ve společnosti 3M David Vrba vedl obchodní a marketingové aktivity v rámci regionu střední a východní Evropy. Před tím více než 5 let zastával pozici generálního ředitele 3M Česko. V oblasti zdravotnictví vystřídal i několik dalších mezinárodních manažerských pozic, například v regionu západní Evropy, na Blízkém východě a v Asii.

„Davidovy zkušenosti a dosavadní výsledky jsou klíčovým předpokladem úspěšného dosažení cílů spojených s vytvořením nové pozice. Věříme, že výrazně přispěje k dalšímu posilování LINET Group na mezinárodním zdravotnickém trhu,“ okomentoval příchod Davida Vrby jednatel a spolumajitel skupiny LINET Zbyněk Frolík.

LINET Group

LINET Group je největším evropským dodavatelem inovativních, vysoce kvalitních zdravotnických lůžek, antidekubitních matrací, nábytku i kompletních řešení pro nemocnice a pečovatelská zařízení. Holding sídlí v nizozemském Dordrechtu a zaměstnává bezmála 900 lidí. Své produkty vyrábí ve dvou závodech – v německém Wickede a ve Slaném, odkud je vyváží do více než sta zemí po celém světě. Firma si svůj stabilní organický růst udržuje díky schopnosti přinášet nové výrobky maximálně přizpůsobené potřebám zákazníků. Jejich konkurenční výhoda vychází zejména z prověřené kombinace technologického a designového know-how a z efektivních výrobních procesů. Pro sofistikovaná a vysoce kvalitní řešení značky LINET se dosud rozhodly stovky prestižních univerzitních nemocnic a pečovatelských zařízení. LINET Group na globálním trhu působí prostřednictvím dceřiných společností v Evropě, v USA a v Latinské Americe. K dispozici má také rozsáhlou síť partnerských distribučních společností. Více na www.linet.cz.

Ke stažení