22. 10. 2015

„Otevřením showroomu jsme završili téměř dvouletý proces restrukturalizace našich obchodních aktivit ve Španělsku. S ročními tržbami 6,1 milionů eur patříme na trhu zdravotnických lůžek mezi hlavní hráče a i showroom je jedním z nástrojů, kterými můžeme svou pozici zákazníkům prezentovat,“ říká Rafael Rodríguez, Managing Director LINET Iberia.

Výstavní sál je rozdělen do několika samostatných zón. Ty simulují prostředí různých oddělení ve zdravotnických zařízeních, což zákazníkům umožňuje posoudit kvalitu produktů nejen po jejich technické stránce, ale i s ohledem na využití jejich přirozeném prostoru.

Například na oddělení JIP se zákazníci mohou seznámit s top modely pro kritickou péči Multicare a Eleganza 3XC a také sofistikovanými antidekubitními matracovými systémy Virtuoso a Kinetic. Na standardním lůžkovém oddělení se pak vystavují populární univerzální lůžka Eleganza 2 či Image 3.

Podobným způsobem se návštěvníkům showroomu prezentuje i portfolio pro dětská oddělní, zařízení sociální péče a také doplňkový sortiment matrací a nábytku.

„V LINETu věříme, že i ke zdravotnickému lůžku může zákazníka pojit podobné emocionální pouto, jako třeba v případě spotřební elektroniky, nebo auta. Díky showroomu můžeme velmi dobře zprostředkovat autentickou osobní zkušenost s našimi inovativními technologiemi a unikátním designovým řešením,“ doplňuje Rafael Rodríguez.

Slavnostního otevření showroomu se zúčastnil starosta města Las Rozas Jose de la Uz, velvyslankyně České republiky ve Španělsku Kateřina Lukešová a zhruba padesátka dalších hostů z oblasti zdravotní péče.

LINET Iberia
LINET Iberia je 100% vlastněná španělská dceřiná společnost holdingu LINET Group. Firma na španělský zdravotnický trh vstoupila působí v roce 2004. Od té doby desítkám španělských zdravotnických zařízení dodala 35 000 lůžek pro nemocniční a sociální péči. Mezi klienty LINET Iberia patří například nemocnice Ramón y Cajal či Gregorio Maraňón v Madridu, Son Espaces na Mallorce atd. V obchodním roce 2014/2015 LINET Iberia utržila 6,1 milionů eur, prodala celkem 1500 lůžek. Firma ve Španělsku zaměstnává 18 lidí.

LINET Group
LINET Group je největším evropským dodavatelem inovativních, vysoce kvalitních zdravotnických lůžek, antidekubitních matrací, nábytku i kompletních řešení pro nemocnice a pečovatelská zařízení. Holding sídlí v nizozemském Dordrechtu a zaměstnává bezmála 1200 lidí. Své produkty vyrábí ve dvou závodech – v německém Wickede a ve Slaném, odkud je vyváží do více než sta zemí po celém světě. Firma si svůj stabilní organický růst udržuje díky schopnosti přinášet nové výrobky maximálně přizpůsobené potřebám zákazníků. Jejich konkurenční výhoda vychází zejména z prověřené kombinace technologického a designového know-how a z efektivních výrobních procesů. Pro sofistikovaná a vysoce kvalitní řešení značek LINET a wissner-bosserhoff se dosud rozhodly stovky prestižních univerzitních nemocnic a pečovatelských zařízení. LINET Group na globálním trhu působí prostřednictvím dceřiných společností v Evropě, v USA a v Latinské Americe. K dispozici má také rozsáhlou síť partnerských distribučních společností.

Ke stažení