Záruka 3 roky

7. 10. 2013

3letá záruka se bude vztahovat na celý nabízený sortiment a tento krok by měl pozitivně ovlivnit vnímání síly a kvality značky LINET a dále upevnit její pozici vůči levným a nekvalitním produktům doma i ve světě.

„Chtěli bychom zdůraznit, že na kvalitu produktů LINET je možné se spolehnout. Standardní reklamační proces včetně náhradních dílů zdarma a nejrůznějších kompenzací poskytovaných v rámci záruky se prodlužuje na 3 roky. Vše platí jako doposud, jen výhody při reklamacích budou o rok delší,“ uvedl Petr Jeřábek, vedoucí zahraničního servisu LINET.

Prodloužení standardní záruky na 3 roky odpovídá záměru LINETu poskytovat vedle sofistikovaných lůžek také vysokou kvalitu v oblasti služeb. Všichni zákazníci mají k dispozici hustou síť servisních středisek, která se starají o bezchybný chod produktů LINET.

LINET Group SE

Koncern sídlící v nizozemském Dordrechtu je největším evropským poskytovatelem inovativních, vysoce kvalitních lůžek, matrací a vybavení pro nemocnice, ústavy sociální péče a stacionární pečovatelské jednotky. V roce 2011 jej založili majitelé společností LINET spol. s.r.o. a WiBo GmbH. Roční produkční kapacita holdingu, který disponuje dvěma výrobními závody v Želevčicích u Slaného a v německém Wickede a zaměstnává 850 lidí, dosahuje 120 tisíc lůžek. Holding své produkty vyváží do více než 100 zemí světa, přičemž využívá vlastních obchodních zastoupení v několika evropských zemích a v USA i síť partnerských distribučních společností. Více na www.linet.cz.

Ke stažení